lördag 29 augusti 2009

Hemliga vänner utlottade!

Nu är hemlisvännerna lottade och utdelade. Alla som har anmält sej till bytet ska ha fått ett mail nu ikväll med adresslista, frågor att svara på sin blog och sin hemlige vän. Om det har blivit fel och någon är utan adresslista/ frågor eller hemlig vän så maila mej så ordnar jag detta på en gång. Ha nu så roligt med att pyssla paket, det ska jag ha!

torsdag 13 augusti 2009

"SKAPANDE"

Då är det dags för ett byte, jag hoppas att det blir några som vill vara med!

Jag tänkte att temat skulle vara SKAPANDE. Anmälan pågår till fredagen den 28e augusti och samma helg lottas alla och jag skickar ut vem din hemliga vän är. Sista skickdagen sätter jag till den 23e oktober, då har man nästan 2månader på sej att pyssla och skicka.

Paketet ska innehålla:
  • något sytt/stickat/virkat/pysslat till barnet
  • 1m tyg
  • överraskning till mamman
  • något "skapande"
  • ett sybehör
  • ett mönster

Tänk på att allt ska finnas med i paketet. Kostnaden, utan porto sätter jag till ca 250-300kr och givetvis får man stoppa i mera saker än det står i reglerna. Frakten är INTE inräknad i summan utan tillkommer utöver det du pysslat.

OBS OBS OBS

Vill du vara med så mejla mej på tina.sandstrom@live.se

Skriv ditt namn, adress och bloggadress. Jag "bekräftar" din anmälan inom ett dygn. Anmälan görs INTE här på bloggen utan till min mejl!

onsdag 12 augusti 2009

Hej!!

Hej!
Jag tänkte jag skulle försöka dra igång en ny ”bytes-blogg”. Jag älskar att göra byten själv och hoppas att det finns fler som skulle vilja vara med. Jag har tänkte att här ska dyka upp både små och lite större byten under hösten och skulle gärna vilja ha lite tips på vad ni skulle vilja vara med i för byten.

Hemlisinfo

· Du kommer bli tilldelad en hemlig vän bland alla som vill vara med i bytet. Du kommer bli informerad om vilka som kommer vara med i bytet men du kommer bara veta vem din hemliga vän är. Vem som pysslat till vem kommer avslöjas först när alla fått sina paket.
· Då du har fått ditt paket ska du gissa vem du har fått utav och sen blogga om det. Glöm inte att lämna en kommentar här på bloggen så alla kan se vad du har fått. Avslöja inte vem du fått av förens alla har fått sitt paket och gissat.
· Till varje byte lägger jag upp bytesinfo där det står vad paketet ska innehålla, sen är det bara fantasin som sätter gränser. Ett sista datum att skicka sina paket kommer att sättas och det är viktigt att hålla detta datum så att alla får sina paket i tid.
· Du behöver ha en egen blogg för att kunna svara på frågorna som hör till bytet. Frågorna kommer jag lägga upp här på bloggen och du kopierar dom till din blogg och svarar på dom där.
· Beroende på vad det är för ett byte har man olika lång tid på sej att göra klart sitt paket.

Har du frågor är du välkommen att mejla mej på tina.sandstrom@live.se
Vill du vara med i ett byte mejlar du mej ditt namn, adress och bloggadress. Jag svarar till den mejl du skickat från så mejla från din egen adress.