torsdag 22 april 2010

Denna..

.. veckan borde alla paketen trilla in, ni kan väl lämna en kommentar när ni fått erat paket och glöm inte blogga om det :) Tycker ni att det är lagom lång tid, ca 1,5-2 månader, att pyssla ett sådant här paket?

21 kommentarer:

Sagagos sa...

jag brukar vara klar tidigare, men vänta med att skicka men det ör nog mer en tillfällighet att jag har pysseltid just då...
men 1½ mån kanske är lagom...

eller mig spelar ingen roll egentligen... :D

jag har skickat mitt paket och fått förhandsbesked på att jag har paket att hämta men d kommer ju aldrig till affären... :P

Sagagos sa...

var tog alla länkar till bloggarna vägen?

Anonym sa...

jag tog precis bort länklistan och ska uppdatera det :) såg att den inte stämmde =)

Sagagos sa...

aha! :)

LINDUS sa...

Jag har fått mitt paket :-)
tyvärr har jag väntar på lite saker till mitt paker som skall skickas så det åker på posten idag...min vän får lite längre väntetid....hoppas det är framme imorgon fedag.
jag är inte så snabb av mig så ja skulle önska 2 mån.

LINDUS sa...

en fråga... är det planerat ett nytt byte ganska direkt eller dröjer det längre mot sommaren?

Mammalito sa...

Jag har skickat men inte fått och vet inte om det kommit fram än heller... Men så bor jag ju i norrland där all post är försenad både neråt och hitåt pga. vulkanutbrottet... Så vi får nog ha tålamod =)

GR sa...

Hurra! Idag fick jag mitt paket innehållandes många fina saker! Stort tack till min hemlige vän!! Har varit dålig på att uppdatera bloggen, men ska försöka blogga om mitt paket under helgen.

Tycker att 2mån är en lagom tid, men jag är alltid ute i sista minuten oberoende av tid..

Maria sa...

Jag har fått mitt fina paket, har bloggat om det:) Har även skickat mitt. Tycker 1½-2 månader är lagom tid att sy och pyssla

mammalito sa...

Jag tycker tiden 1½-2 månader är lagom!! Man skulle ju kunna ha något parallellt byte också... ett litet. Typ en leksak eller en väska eller en nåldyna... ja ni förstår!

Husfrun på landet sa...

Jag fick mitt paket igår, ska försöka blogga om det idag.
Har även skickat mitt paket och sett att det kommit fram :)

Tycker tiden har räckt till, för min egen del gäller bara att inte vänta tills sista veckan, typ :)

Husfrun på landet sa...

Nu har jag fått tid att blogga om mitt paket :)

Anonym sa...

nu har jag fått mitt finfina paket! bloggar lite senare under dagen =)

Libe sa...

Idag har jag skickat mitt paket och fått mitt paket :) Jag tycker att 2 månader är bra fast jag kanske är lite långsam ... mammalitos idé om något litet byte emellan tycker jag är en bra idé

Sandra -Vildkatten sa...

Mitt paket kom idag. Så spännande det var att öppna. Hade ingen aning vem du var. Tack tack. Tänkte blogga med lillan som mannekäng men hon ligger helt utslagen och har nog åkt på sin första släng med feber.

Helena sa...

Jag hämtade ut mitt paket idag, fick avin igår men hann inte hämta ut det då. Det innehöll finfina saker! :) Bloggar om det imorgon. Läste här nu att mitt skickade paket har kommit fram till mottagaren också.

Jag tycker att det är bra om det är c:a 2 månader mellan bytena, skulle det vara tätare så skulle jag nog inte hänga på varje gång. Men som Mammalito skrev så skulle ju ett litet byte kunna vara kul också att ha in emellan.

Sanna sa...

Jag har fått mitt paket och blev så glad :) skall bara fixat kameran så skall jag lägga ut bild på det oxå så att ni andra kan få se :)

Tjohalia sa...

Fick mitt paket igår.
Tack så hemskt mycket!
Har även hunnit blogga om det.

Håller med om att 1,5 - 2 månader är lagom.

Ingrid sa...

Jag har både fått mitt (så fint!) och skickat! Eftersom det var mitt första byte tyckte jag att det var lite svårt att hitta "nivån" på paketet. Jag hoppas i alla fall att det var tillräckligt.

2 månader passar mig bäst.

Mammalito sa...

Nu har jag bloggat om mitt fina paket som jag fick igår!!! Tack!!

vouffen sa...

Fick mitt paket förra måndagen o det var superfint :) ! Håller precis på o bloggar om det.