tisdag 3 november 2009

En undran...

Anmälan kan göras till min mejl tills på fredag. På lördag lottas alla hemlisvännerna och på söndag eller måndag får alla mejl med hemliga vännen och adresser. Jag undrar med om ni vill ha någon ändring på innehållet?
Annars tänker jag att paketet kommer se ut såhär:

något sytt/stickat/virkat/pysslat till barnet
1m tyg
överraskning till mamman
något "juligt"
ett sybehör
ett mönster

Lämna en kommentar här hur ni vill ha det :)

12 kommentarer:

Vindling sa...

Jag skulle hellre se att just ett julklappsbyte riktar sig till mamman (eller pappan, om det är några sådana med i bytet) Mina barn får julklappar så dom klarar sig ändå, men som vuxen tycker jag det är lite extra kul med ett paket som är bara till mig. :) Bara en tanke...

Sagagos sa...

Håller med Lumlum,men det kan ju vara till hemmet med*L* är lite dålig på att sy till vuxen ;)

mitt förslag var att denna gången hoppa över tyget så sparar man lite porto och pengar nu inför julen...

~tina~ sa...

det hade varit kul om alla som är med i bytet hade svarat =) jag tycker det är jättekul att få någonting själv men jag tycker även det är jättekul att barnen får någonting ( som oftast är handgjort ). därför satte jag både överraskning till mamman och något pysslat till barnet/n, sen är det ju upp till tolkning om man vill sy till mamman och göra något litet till barnen eller vad man nu väljer.

vad tycker ni andra om att ta bort tyget?

Maria sa...

Personligen tycker jag listan med saker är bra-lite av varje. Angående tyget så tycker jag det ska vara kvar. Kul att få något överraskande tyg som man inte själv köpt:)

FrökenC sa...

Jag tycker att både tyget och något pysslat till barnet ska vara kvar. I så fall kan man ju ändra till att ha något pysslat till mamman/hemmet istället för ordet överraskning. Annars tycker jag listan är bra!

Libe sa...

Jag skulle också kunna tänka mig att ta bort tyget. Kanske ta med en poketbok istället ? Att fokusera mer på mamman (pappan ?) är en rolig :-) idé. Jag tyckte att det var jätte roligt att göra och fundera ut ett paket i den förra omgången och ser fram emot den här svängen :-D

Helena sa...

Jag har anmält mig till bytet men vet inte om jag kommit med :-/ Jag tycker i alla fall listan är bra som den är. Man kan ju tolka "överraskning till mamman" hur man vill, om man vill sy/pyssla något till henne eller till hemmet eller om man vill köpa något färdigt. Angående 1 m tyg, undrar jag om det måste vara 1 m av samma tyg eller kan det vara t ex två sorter på 0,5 m? Som sagt jag tycker listan är bra som den är! :) Allt beror ju på hur man tolkar.

Sagagos sa...

som jag har uppfattat det så skall det vara en meter av samma tyg i ett stycke så man kan göra ngt av det, vissa kläder när barnen blir större kräver ju mer än 50cm...

Unknown sa...

Hej! Jag har skrivit ett mail om att jag gärna deltar, men vet inte om jag är med?
Listan låter bra, tycker jag!

FrökenC sa...

Alla som anmäler sig kommer med!! =)

Strumpetossa sa...

Är kanske lite sen med svar men tycker det hade vart kul med något pysslat till mamman eller pappan dock tycker jag att det kan vara svårt att sy kläder till andra vuxna då man inte vet om passformen blir bra...men som det är nu så har man ju faktiskt möjlighet att göra något till den vuxna i form av överraskningen till mamman...Jag tror det blir bra vilket som :)

Strumpetossa sa...

Eller så kanske man kan få välja själv hur man vill göra?